Over N-connectIT

Razend snelle servers met kwaliteit

N-connect THINKS DIFFERENT.

N-connectIT geeft onafhankelijk advies op vlak van operationele thema’s. Die kunnen uiteenlopen van producten tot het optimaliseren van processen. Wij geloven dat de uitbesteding van die bedrijf kritische analyses de kans kan geeft aan bedrijven om de focus te leggen op hun corebusiness. Wij denken op die manier graag mee met bedrijven en hun specifieke doelstellingen om zo hun rendement te verhogen.

N-connect THINKS DIFFERENT.

Wist u dat:

  • een grote meerderheid van bedrijven en organisaties onvoldoende inzicht heeft in de eigen infrastructuur?
  • hun beslissingnemers vaak niet eens correct werden geadviseerd?
  • ze hierdoor niet het maximale potentieel halen uit hun corebusiness?
  • ze gemiddeld tot 30% zouden kunnen besparen?

WIE IS N-connectIT?

Met ons jong en dynamisch team specialiseren wij ons in verschillende diensten waarbij we ons richten tot kleine en middelgrote tot grote ondernemingen. Als partner / reseller van diverse providers verzorgen wij uw telecom voor zowel mobiele als vaste telefonie, dataverkeer en Voice over IP. Op het gebied van ICT en Cloud biedt N-connectIT u oplossingen voor uw Email Hosting en maakt op maat gemaakte websites en CRM-programma’s voor uw bedrijf.

Bij dit alles wordt onze vertegenwoordiger uw centraal aanspreekpunt en wordt u een uitzonderlijke service geboden zodat er steeds snel en correct kan gehandeld worden naargelang uw situatie.

STRATEGIE

Dankzij strategische partnerships, een uitgekiende knowhow en een innovatieve aanpak zorgt N-connectIT op elk moment voor de oplossing die het best aansluit bij uw criteria. Om uw uitdagingen grondig en kostenefficient aan te pakken kunnen we totaaloplossingen of maatwerk aanbieden. Van advies over implementatie, tot monitoring.

VISIE

In de markt willen wij dé referentie zijn op het vlak van onafhankelijk advies voor kantoor en bedrijfsomgeving. Geld willen wij verdienen door klanten op de juiste manier te adviseren in hun behoeftes en als makelaar ondersteuning te blijven bieden. Op die manier bouwen we aan lange termijn relaties met onze klanten.